Wonen

Behangtrends: geïnspireerd op Europese steden!

Hey interieurliefhebbers! Ben je op zoek naar een manier om je huis een nieuwe uitstraling te geven? Dan is behang dé oplossing voor jou! Behang is niet alleen een geweldige manier om een ruimte te transformeren, maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden om je persoonlijkheid en stijl tot uiting te brengen. Laten we eens kijken naar de behangtrends voor 2023, geïnspireerd door Europese steden!

1. Parijse elegantie

Parijs, de stad van de elegantie en het goede leven, dient als inspiratie voor een van de behangtrends van 2023. Denk aan klassieke prints met een moderne twist, zoals bloemenmotieven in zachte pastelkleuren of geometrische patronen met gouden accenten. Deze behangstijl brengt een vleugje Parijse romantiek en verfijning in je interieur

2. Scandinavische eenvoud

De Scandinavische stijl blijft ook in 2023 populair. Minimalistisch en toch gezellig, het Scandinavische behang kenmerkt zich door eenvoudige patronen en natuurlijke kleuren. Denk aan geometrische vormen in zachte grijstinten of eenvoudige strepen in wit en lichtblauw. Deze stijl creëert een rustige en ontspannen sfeer in elke ruimte.

3. Mediterrane levendigheid

Haal de zon in huis met behang geïnspireerd op mediterrane steden zoals Barcelona, ​​Rome en Athene. Denk aan heldere en levendige kleuren, zoals diepblauw, felgeel en warm oranje. Patronen kunnen variëren van mozaïeken tot abstracte prints geïnspireerd op de Middellandse Zee. Dit behang brengt een levendige en energieke sfeer in je interieur.

4. Londen chic

Londen staat bekend om zijn eclectische en trendy stijl, en dit zie je ook terug in de behangtrends voor 2023. Kies voor gedurfde prints zoals grafische patronen in zwart-wit of levendige kleurencombinaties. Denk aan geometrische vormen, strepen of opvallende illustraties. Met dit behang creëer je een eigentijdse en modieuze uitstraling in je huis.

5. Romantisch Venetië

Venetië, de stad van romantiek en betovering, is een inspiratiebron voor een behangtrend die zich richt op weelderige prints en rijke kleuren. Denk aan barokke patronen met goudaccenten, weelderige bloemmotieven en weelderige landschappen. Deze stijl brengt een vleugje Venetiaanse elegantie en romantiek in je interieur. Op deze manier kan je zo één van de leukste steden in je interieur verwerken.

6. Berlijnse urbaniteit

Berlijn, de stad van creativiteit en urbaniteit, heeft invloed op de behangtrends van 2023. Kies voor industriële prints met ruwe texturen en betoneffecten. Denk aan stedelijke graffiti-ontwerpen, abstracte prints en gedurfde kleurencombinaties. Dit behang creëert een moderne en edgy uitstraling in je interieur.

Of je nu kiest voor Parijse elegantie, Scandinavische eenvoud, Mediterrane levendigheid, Londen chic, romantisch Venetië of Berlijnse urbaniteit, behang is een geweldige manier om je huis een frisse en trendy uitstraling te geven. Durf te experimenteren met verschillende stijlen en patronen om een persoonlijke en unieke sfeer te creëren. Laat je inspireren door de schoonheid en diversiteit van Europese steden en geef je interieur een make-over met de behangtrends van 2023!

Back to top button